Archive March, 2011

Wanneer is die bierpot app nou eens af

20 March, 09:28, by admin Tags: , , , ,

De bedoeling was om de tweede helft van het hockey seizoen, in maart 2011, een werkende versie in de iTunes Store te hebben staan. Dat is nog niet gelukt, maar dat betekent natuurlijk niet dat we niks meer doen. In tegendeel: we zijn er – voor de iPhone app – bijna. Zoals overal geldt ook dat hier de laatste loodjes het zwaarste wegen en het venijn ‘m in de staart zit; kleine bugs die veel tijd kosten om ze te maken, zorgen voor de vertraging.
Goed nieuws is dan natuurlijk dat de app er alleen maar beter van wordt. En de achterkant die gebruikt wordt door de iPhone app kan ook door apps voor andere platformen (zoals Android, Blackberry, etc) worden gebruikt. De ontwikkeling van apps daarvoor zal dus aanzienlijk sneller gaan.
We (Jeroen, Mark en Menno) gaan de komende tijd weer hard aan de slag om de app af te ronden – we houden je op de hoogte!

Artikel over bierpot app in Hudito’s Stickstof Magazine

04 March, 19:24, by admin Tags: , ,

Artikel over bierpot app Sportdrankjes in Stickstof Het magazine van Hudito
In het februarinummer van Stickstof Hét Magazine van Delftse hockeyclub Hudito staat een artikel over de Sportdrankjes bierpot app:

“De mannen van Heren 5 beheren hun bierpot al jaren in een dikke rode damesportemonnee. Op papier houden ze bij wie er heeft betaald en wie er meedrinkt. Die methode heeft zijn nut bewezen, alleen de manier waarop dat gebeurt is – met de komst van smartphones – wat achterhaald. Jeroen van der Hoek, Mark van Reijn en Menno van der Horst hebben daarom een applicatie voor smartphones ontwikkeld waarmee het beheer een stuk makkelijker én leuker wordt.
De app heet ‘Sportdrankjes’ en is er niet alleen voor Heren 5; ook andere teams kunnen er gratis gebruik van maken. Zie www.sportdrankjes.com of volg ze op twitter: @sportdrankjes.”