Archive December, 2010

Alecto Heren 8 bouwt aan Team Balance voor Android

22 December, 11:58, by admin Tags: , , , , ,

Niet alleen Hudito’s Heren 5 had behoefte aan een bierpot app, ook de mannen van Alecto Heren 8 7 waren er duidelijk aan toe. Martin van Rhijn heeft de app Team Balance voor Android gemaakt en reageerde daarna op het functioneel ontwerp van onze eigen app in ontwikkeling.
Tijd om van elkaar te leren en de krachten te bundelen? Op het veld zijn de belangen tegenstrijdig, maar aan de bar hebben we allemaal hetzelfde doel.

Bierpot app volop in ontwikkeling – suggesties?

Mark, Jeroen en Menno zijn al een tijdje bezig met een applicatie waarmee je kunt bijhouden wie wat heeft betaald en uitgegeven. De ontwikkelingen gaan hard en de planning is om voor de beging van de tweede helft van het (hockey)seizoen te starten met de eerste versie.
Ben je benieuwd naar de app en heb je tips of suggesties? Laat het ons weten via de website of twitter @sportdrankjes.

App verbonden met de database

04 December, 17:45, by admin Tags: , , , , , ,

De app werd tot op heden ontwikkeld zonder dat er een werkende verbinding was met de database. Jeroen en Mark hebben zich daar op gestort en we kunnen jullie melden dat die koppeling inmiddels is gelegd!

Al is het maar test data, de app ziet nu precies wat er in de database staat. ‘t Zijn kleine stapjes, maar we komen er wel!

Voor de techneuten: de app maakt verbinding met de database via een API. Ze praten met elkaar in JSON (en ze verstaan elkaar uitstekend ;-)